Hírek

 

Meghívó konferenciára

Szeretettel hívjuk és várjuk a támogatott döntéshozatal témakörben megrendezésre kerülő konferenciánkra a hivatásos gondnokokat, szakembereket, és érdeklődőket, 2022. szeptember 7-én, 10.30 órától, a martonvásári BBKK -ban.

Regisztrációs lap

ÖÉC hírek

Kedves Érdeklődők!

2022-ben ismét több alkalommal vehettek részt az érdeklődő fiatalok életvitelt segítő ismeretek elsajátítását célzó programokon.

Életviteli workshopok alkalmával segítséget kaphattak alapvető szükségletek kielégítését célzó feladatok és igények több szintű feldolgozásában, gyakorlati tapasztalatok megbeszélésében.

Az informatika iránt érdeklődők részére kölcsönözhető okostelefonok és tabletek biztosításával volt lehetőség elmélyülni, gyakorlati ismereteket szerezni a virtuális világban.

Hírek 2022. január

Kedves Érdeklődő!

2022-ben több ÖÉC, – fejlesztő- és szabadidős program megvalósítását tervezzük, melyek konkrét időpontjáról és részleteiről honlapunkon, facebook oldalunkon, illetve telefonon és akár személyesen is, folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Rendszeres programjainkra folyamatosan várjuk az érdeklődőket, melyek a következők:

Fejér-ÉFOÉSZ rendszeres ÖÉC programjai

Egyesületünk további, életvitelt támogató segítséget biztosít az alábbi témakörök mentén:

Fejér-ÉFOÉSZ szolgáltatásai

ÉFOÉSZ tagság:

Továbbra is várjuk rendes és pártoló tagok jelentkezését, illetve az egyesületi tagok esetében a 2022. évi tagdíj befizetésére is hamarosan lehetőség lesz. A 2021. évi érvényes tagsági kártyák ez év március 31-ig érvényesek!

Kapcsolat: +36 30 984 6576

 

KORONAVÍRUS ELLENI OLTÁS REGISZTRÁCIÓ

Tisztelt Tagtársunk, Kedves Érdeklődő!
Szeretnél oltásra regisztrálni? Ha nem boldogulsz, segítünk! Hívd ezt a számot: 06306421906; vagy írj emailt erre a címre: fejerefoesz@gmail.com
Kereshetsz személyesen is ezen a címen: Martonvásár, Rákóczi u. 51. – csak előtte jelentkezz be telefonon! (06306421906)
Együtt megoldjuk!

Írjon nekünk

 ha szeretne kapcsolatba lépni a FEJÉR-ÉFOÉSZ munkatársaival.